Constructii metalice la comanda
Hoda Line S.R.L.

copertine metalice | garduri si porti metalice | scari metalice

Termeni si conditii

Toate informatiile continute sunt proprietatea S.C. HODA LINE S.R.L., CUI: 17076470, Reg. Com.: J12/4689/2004. Vizitarea si/sau cumpararea de servicii si/sau produse de pe site-ul www.hodaline.ro, implica acceptarea "Termeni si Conditii de utilizare", de mai jos.

A. Utilizare

Accesarea www.hodaline.ro, folosirea informatiilor prezentate pe site, cumpararea de produse sau trimiterea unui e-mail adresat HODA LINE S.R.L. se realizeaza in mod electronic. Se garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site. Utilizatorul nu are dreptul de a modifica, partial sau integral, site-ul; de a reproduce elemente continute in site, de a copia sau a downloada imagini si informatii, sau de a folosi site-ul in interes personal, fara sa obtina, in prealabil,acordul scris al HODA LINE S.R.L.. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care le desfasoara pe site, vizualizare, accesare cont propriu, cumparare de produse sau servicii. HODA LINE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile cauzate de neglijenta utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului creat pe site si utilizarea parolei personale.

B. Vizitatori neinregistrati

- pot vizualiza orice pagina a site-ului, pot folosi informatiile continute de acestea, dar nu pot face comenzi on-line.

C. Vizitatori care au cont creat - inregistrati

- completeaza formularul cu datele de contact. Ulterior pot face comenzi on-line. HODA LINE S.R.L. garanteaza confidentialitatea si securitatea datelor personale ale vizitatorilor inregistrati si nu va folosi aceste date decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Informatiile furnizate de utilizatorii inregistrati vor fi folosite doar in relatia comerciala dintre HODA LINE S.R.L. si vizitator.

D. Plasarea comenzii

Fiecare dintre produsele prezentate pe site contine descriere, dimensiune SI pret. Prin emiterea comenzii ferme on-line, utilizatorul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

E. Plata si livrarea produselor

Plata produselor se poate face ramburs sau prin transfer bancar. Livrarea produselor se face prin curierat rapid sau predare personala.

F. Dreptul de returnare a produselor

Utilizatorul are dreptul sa returneze produsele in termen de 14 zile de la data comenzii. Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord cu "Termeni si conditii de utilizare". Orice disputa de orice fel care poate sa apara intre utilizator si HODA LINE S.R.L. va fi rezolvata pe cale amiabila.

Protectia Consumatorului - http://www.anpc.gov.ro

HODA LINE S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, ale site-ului www.hodaline.ro, inclusiv modificari care pot afecta site-ul, fara notificare prealabila catre utilizatori. HODA LINE S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, transformari, care nu sunt facute de catre administratorii site-ului. HODA LINE S.R.L. si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin intermediul link-urilor de pe site-ul www.hodaline.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

G. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

G.1. S.C. HODA LINE S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 0001393

G.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. HODA LINE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

G.3. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

G.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C. HODA LINE S.R.L., si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. HODA LINE S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. HODA LINE S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. HODA LINE S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

G.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

G.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: sat Feleacu, nr. 371 A, jud. Cluj, in atentia S.C. HODA LINE S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

G.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: sat Feleacu, nr. 371 A, jud. Cluj, in atentia S.C. HODA LINE S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: G.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte; G.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; G.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

G.8. De asemenea, S.C. HODA LINE S.R.L. poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

G.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Contact

S.C. HODA LINE S.R.L.

Tel: 0741655275

Luni-Vineri: 8:00-16:00

office@hodaline.ro

Executam lucrari doar in Cluj-Napoca