hoda line

Constructii metalice la comanda
Hoda Line S.R.L.

copertine | garduri | porti | balustrade | scari

Sport, cupe, medalii

www.infinitytrophy.ro

Produsele Infinitytrophy sunt de o calitate si finisare uluitoare fiind dedicate atat competitiilor sportive cat si corporatiilor, organizatorilor de concursuri sau altor evenimente. Va oferim si servicii calitative de personalizare folosind tehnici moderne de Gravura Computerizata si Print Digital .


Medalii

Noi, cupe-medalii.ro, ne-am specializat pe distributia de medalii sau medalii personalizate, cupe sau trofee personalizate si pe servicii de gravura.


Medalii Sportive

Cupe, medalii, trofee - Infinity Trophy ofera servicii extraordinare de distributie si comenzi online pentru accesorii sportive si medalii de calitate create din aur, argint sau bronz precum si replici de medalii fabricate in afara tarii.


Evenimente Sportive

Cluburi Sportive este un website romanesc care ofera detalii despre majoritatea evenimentelor sportive organizare in tara in perioada urmatoare. Daca iubesti sporturi foarte cunoscute ca fotbalul, handbalul, tenis sau esti un pasionat al sporturilor mai putin practicate cum ar fi badminton-ul, airsoft, darts sau orice alt sport iti vine in minte atunci ai ajuns in locul potrivit pentru ca Cluburi Sportive are cate ceva pentru toti iubitorii sportului.